Weekenden 6-7. august blev holdt på toppen af Vejle, hvor der skulle lægges fliser i drivhuset, og vi skulle prøve at lave pulled pork
|
Fredag aften fik vi pizza på Weberen |
Lørdag skulle vi endelig prøve at lave Pulled Pork.
Der er gået kult i at prøve at lave Pulled Pork efter brødrene Price lavede det i deres madprogram.
Det kan ses her:
|
Lørdag morgen måtte Mads tidligt op (kl. 07.00!) for at tænde grillen og lægge nakkestegene på
Dette billede er taget kl. 8.24, dvs efter halvanden time på 100 gr. |
|
Kl. 11.44 - ca. 5 timer |
|
Pause fra fliselægningen |
|
Kl. 15.59 - 9 timer |
|
kl. 17 - nu efter 10 timer |
|
kl. 18.53 - FÆRDIG, efter 12 timer |
|
Så flot det blev i drivhuset |
|
Så blev det spisetid |
|
Kødet var SÅ lækkert.... det faldt bare fra hinanden, og var slet ikke tørt |
|
Pulled pork serveres i burgerbolle med hjemmelavet coleslaw og en kold vinegar dressing. Det smagte sindsygt godt, og det skal helt klart laves igen. Det var hele ventetiden værd!! |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar