Nytårsaften skulle vi holde i Mads og Julias nye hus i Vejle.
De har en fantastisk udsigt over det meste af Vejle, helt oppe på toppen hvor de bor.
Nytårsmenuen:
- Forskellige tapas, bla. hvidløgsstegte rejer, friterede croquetas, carpaccio, laks
- Granité af Asti
- Beef Wellington med hjemmefriterede fritter, ovnbagte rodfrugter, stegte bananskalotteløg og sauce af kalvefond
- Hjemmelavet daim-is, hvid chokolade-is, jordbær-is med hjemmelavet nougattine
- Karrysuppe med kylling
|
Der arbejdes i køkkenet |
|
Faktisk et ret godt billede, når man tænker på at hun selv har taget det :-) |
|
Mette og Verner |
|
Der laves Croquetas |
|
Lige et billede af de nye beboere på Ahornvej |
|
"Buller" |
|
Hjemmelavede fritter... |
|
...og individuelle fritter!! |
|
Fritøsen måtte stå udenfor og det var vist godt nok, sikke det lugter af grillbar når man friterer!
Tak til Kirsten for lån af fritøse! |
|
Croquetas |
De hjemmelavede Croquetas smagte bare så godt! Det kan anbefales. Opskriften er fra Brdr. Price og kan se her:
http://www.dr.dk/dr1/spisemedprice/Programmer/Program4.htm?image=2
|
Beef Wellington (Indbagt oksemørbrad med svampe og serranoskinke) |
|
Hovedretten. Ikke en særlig pæn ret, men den smagte FANTASTISK godt |
|
Vi spillede Cranium.
Alle kan da se at dette skal forestille et plaster |
|
Julia har modelleret en... hvalros.. ? Jo jo... |
En lille video fra toppen af Vejle..
man kan desværre ikke rigtig få nogen fornemmelse af hvor
meget vi faktisk kunne se
GODT NYTÅR TIL ALLE!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar