søndag den 18. april 2010

Fiskelasagne

Her er Brødrene Prices fiskelasagne, den smager bare rigtig godt!

1-2 pakker friske pastaplader
800 gram torskefilet (eller anden fast, hvid fisk)
Tomatsovs
Hjemmelavet pesto – se opskrift nedenfor
Bechamelsauce – eller Mornaysovs
Et stykke parmesanost til at rive over retten og komme i bechamelsaucen

Pesto:

1 stort bundt basilikum
Et stykke parmesanost
1-2 fed hvidløg efter størrelse
1 pose ristede pinjekerner
4-5 deciliter olivenolie
Saften af optil en ½ citron
Peber og evt. salt (parmesanosten kan godt være meget saltet)



Så samles lasagnen: start med et lag fisk. Giv så nogle skefulde tomatsauce udover, nogle skefulde bechamel og nogle klatter hist og pist af pesto. Så kommes et lag lasagneplader på - og sådan fortsætter man. Slut af med et lag pasta – og kom det sidste af bechamel-saucen ovenpå. Evt. lidt pesto. Riv lidt ekstra parmesan på toppen.

Sæt fadet i ovnen og giv lasagnen en 25-30 minutter. Hold øje med den. Når overfladen er gylden og gratineret og boblende, er den klar. Giv den eventuelt lige et par minutter udenfor ovnen, inden den serveres. Lasagnen skal være ret våd, men ikke på nogen måder flydende.





1 kommentar: