søndag den 23. januar 2011

Fyldt franskbrød

Jeg syntes at fyldt franskbrød lød meget mærkeligt!
Men det kan Dennis altså huske fra sin barndom, så det skulle da prøves, og det smagte da også rigtigt godt. Selv om idéen med varm salat lyder mærkelig.
Her kommer opskriften:

1 stort formfranskbrød
2 dåser tun
1 dåse majs
Lidt creme fraiche
6 hårdkogte æg
Icebergsalat


Man skærer toppen af franskbrødet og udhuler det.
Indvendigt smøres brødet med smør.
Så laver man "indmaden" af salat, majs, tun, de hårdkogte æg skåret i tern, og creme fraiche og putter det i brødet, og sætter låget på.
Det bages i ovnen i ca. 15 min.




2 kommentarer:

  1. det blir tilbehør tim min aftensmad i aften... mammenam..

    SvarSlet
  2. varme på ovnen måske?

    SvarSlet