mandag den 1. marts 2010

Hvidløgskylling med bacon-timiankartofler

Denne ret prøvede vi i sidste uge, og det var godt nok nemt og lækkert.

Ingredienser:
1 stor kylling / høne
Hvidløg efter smag
1 pk. bacon i tern
Små kartofler med skræl
Frisk timian

Gnid kyllingen med salt, peber og timian og læg den i et ovnfast fad hvor der i bunden er kartofler i tern, bacon i tern, og hvidløg i tern. Bages ca. 1 time i ovnen.
Nemmere bliver det ikke!


Og så lige et billede af alle mine krydderier som er kommet i nye fine glas efter idé af Mads og Julia, stillet på hylden i alfabetisk rækkefølge!! :o)
Så er der altså orden på sagerne.

1 kommentar:

  1. Hvidløgskylling med bacon-timiankartofler , det skal vi have nu på fredag.
    Tilbud på 1600 gram´s kylding i Rema 1000 = 35 kr.
    Det er så billigt at selv "de små" har råd!
    Hilsen fra de 2 i Munkebo.
    FAREN ( nu i køkkenet)

    SvarSlet