søndag den 21. februar 2010

Friturestegte rejer

Vi skulle da lige prøve at lave vores egne friturestegte rejer til forret.
Det gik faktisk meget godt, men tror de skulle have haft lidt længere i olien, eller og så skulle man have brugt rigtig fritureolie. Vi brugte solsikkeolie, de blev fint sprøde men blev hurtigt bløde.

Opskrift på beignetdejen:

4 æggeblommer
1 dl. koldt vand
2 dl. hvedemel
2 dl. majsmel
1/2 tsk. bagepulver
3 tsk. salt
1/2 tsk. peber
olie til stegning

Pisk æggeblommer skummende og tilsæt så vand.
Bland hvedemel, majsmel og bagepulver og rør det i æggeblommerne lidt af gangen, derefter tilsættes salt og peber. Dejen skal være tyk, men den skal kunne forme sig om rejerne.



Et sjældent syn, så det skulle lige med:


1 kommentar:

  1. Øj hvor er du go´Dennis!!! Vi glæder os til at smage snart.
    De 2 gamle i Munkebo

    SvarSlet