søndag den 14. august 2011

Weekend hos Mads og Julia, drivhus + pulled pork

Weekenden 6-7. august blev holdt på toppen af Vejle, hvor der skulle lægges fliser i drivhuset, og vi skulle prøve at lave pulled pork

Fredag aften fik vi pizza på Weberen
Lørdag skulle vi endelig prøve at lave Pulled Pork.
Der er gået kult i at prøve at lave Pulled Pork efter brødrene Price lavede det i deres madprogram.
Det kan ses her:

Lørdag morgen måtte Mads tidligt op (kl. 07.00!) for at tænde grillen og lægge nakkestegene på
Dette billede er taget kl. 8.24, dvs efter halvanden time på 100 gr.

Kl. 11.44 - ca. 5 timer

Pause fra fliselægningen

Kl. 15.59 - 9 timer


kl. 17 - nu efter 10 timer

kl. 18.53 - FÆRDIG, efter 12 timer



Så flot det blev i drivhuset


Så blev det spisetid

Kødet var SÅ lækkert.... det faldt bare fra hinanden, og var slet ikke tørt



Pulled pork serveres i burgerbolle med hjemmelavet coleslaw og en kold vinegar dressing. Det smagte sindsygt godt, og det skal helt klart laves igen. Det var hele ventetiden værd!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar